Om

Om mig, Camilla

Jag heter Camilla Landgren och bor tillsammans med min man på den gamla släktgården Brunkulla Gård, vackert beläget vid Storsjöns strand, 13 km sydväst om Östersund.

Min passion i livet är familjen, naturen, djuren, odla grönsaker för självhushåll, matlagning, möten med människor och höra deras livshistoria och förstås vedeldat bastubad.

Allt det här skapar värde och mening i mitt liv.

Det tror jag eller är helt övertygad om att alla människor behöver stanna upp en stund och fundera, vilka är mina värden och vad kan skapa mening i mitt liv som gör att jag mår bra och går jag på den vägen som för mig i den riktningen mot vad jag tycker är ett meningsfullt liv. Vi har ju alla olika syn på vad ett meningsfullt liv är men det är värt att stilla sig en stund och fundera på det, för sitt eget välmåendes skull.

Genom åren har jag och min man tagit emot flertalet människor här på gården som behövt byta miljö en stund för att hitta tillbaka till sig själva och den slutsats jag har kommit fram till efter alla dessa år är att ett genuint medmänskligt möte och samtal kan räcka långt och ibland göra underverk för en människa.
Genuina möten och samtal, vistelse i naturen och bada vedeldat bastubad är vad jag tror människor behöver idag.

Varmt välkommen till mig och Brunkulla Gård – en oas vid Storsjöns strand!

Camilla

Rulla till toppen