Om mig, Camilla

Jag heter Camilla Landgren och bor tillsammans med min man på den gamla släktgården Brunkulla Gård, vackert beläget vid Storsjöns strand, 13 km sydväst om Östersund.

Min passion i livet är familjen, naturen, djuren, odla grönsaker för självhushåll, matlagning och möten med människor som är i olika skeden i sina liv.

Allt det här skapar värde och mening i mitt liv.

Det tror jag eller är helt övertygad om att alla människor behöver stanna upp en stund och fundera, vilka är mina värden och vad kan skapa mening i mitt liv som gör att jag mår bra och går jag på den vägen som för mig i den riktningen mot vad jag tycker är ett meningsfullt liv. Vi har ju alla olika syn på vad ett meningsfullt liv är men det är värt att stilla sig en stund och fundera på det, för sitt eget välmåendes skull.

Jag har bl.a. drivit eget företag i 15 år med bed & breakfast och konferens här på gården men när pandemin kom 2020 så avslutade jag företaget och utbildade mig till undersköterska med inriktning psykiatri. Genom åren har jag och min man tagit emot flertalet människor här på gården som behövt byta miljö en stund för att hitta tillbaka till sig själva och den slutsats jag har kommit fram till efter alla dessa år är att ett genuint medmänskligt möte och samtal kan räcka långt och ibland göra underverk för en människa.

För många år sen gick jag en projektutbildning genom LRF som hette ”Gården som arena för omsorg, rehab och hälsa”.
Jag har även blivit inspirerad av Region Skåne som erbjuder NUR-naturunderstödd rehabilitering till människor med psykisk ohälsa som får komma ut på en gård för att rehabiliteras. Jag känner att nu är tiden inne då jag ska erbjuda mina tjänster till dig som behöver ge omsorg till dig själv.

Varmt välkommen till mig och Brunkulla Gård!

Camilla

Rulla till toppen