Seans

Kontakt med andevärlden har varit en naturlig del under lång tid i mänsklighetens historia. Medium eller shamaner har genom att använda alla sina sinnen kunnat få kontakt med andevärlden, en annan dimension för att hjälpa både människor, djur och natur.

Varmt välkommen att delta på en seans här på Brunkulla Gård där du med hjälp av mediet Jessica får möjlighet att känna in energier, få budskap från andevärlden som kan hjälpa och stödja dig i din egen personliga och andliga utveckling.

Seansen genomförs med omtanke och tystnadsplikt råder.

OBS! Är ni ett sällskap som vill boka ett eget tillfälle för seans så är det möjligt, skicka ett mail till mig med datumet ni önskar boka. Min. och max antal 10 st.

Information

Datum

Tisdag 9 maj 2023

Tid: 18.30 – 20.30 (kom 30 minuter innan, promenad 150 m till lokalen)

Pris per person: 395 kr

Max 10 personer per seans.

Örtte och morotskaka ingår i priset.

Mediet Jessica

Jag heter Jessica Landgren och jag har jobbat som medium i snart 15 år. I mitt arbete som medium har jag funnits som länk till det okända. En resa fylld av möten med olika dimensioner och människor. Andevärlden fyller mitt liv med glädje och mening och det är även mitt uppdrag att ge det tillbaka till de människor som kommer till mig.

Vid andekontakt så öppnas mina sinnen upp för att få så tydliga budskap som möjligt.

Vägledning eller korta möten vid seans gör en skillnad för var och en genom de budskap som kommer till deltagarna.  Det ger eftertanke, lugn och kraft att göra positiv förändring hos sig själv, att bli uppmärksam på det som händer.

Jag berättar om hur energier kan påverka er i vardagen, hur ni jordar er och får balans i kroppen. Var och en får en personlig hälsning, gott råd eller en vägledning till något som kan förgylla vardagen till det bättre.

Välkommen!

Bokning och betalning

Bokningsförfrågan görs via mail till:
camilla@brunkullagard.se

Skriv ditt namn, ditt telnr och datum du önskar boka.

Betala med swish på plats.

Rulla till toppen